Mennesket bag PDF

Mennesket bag       

Kort om mine førsthjælps færdigheder.

Jeg er uddannet instruktør fra beredskabet samt ASF Dansk Folkehjælp. Jeg blev sygeplejerske i 1977.
De sidste 25 har jeg arbejdet som anæstesisygeplejerske. Dette bringer mig dagligt tæt på akutte situationer og jeg ved god førsthjælp gør en forskel.

Jeg underviser i fysisk, psykisk og trafikrelateret førstehjælp, håndtering af tilskadekomne, forflytningsteknik, hjertestartere og elementær brand. Jeg er endvidere uddannet samaritterinstruktør.

Jeg er naturligvis godkendt instruktør af Dansk Førstehjælpsråd.For at underbygge den psykiske førstehjælp har jeg gennemgået Psykotraumatologi RITS® uddannelsen ved Beredskabets Skole for Lederuddannelse på Bernstorf Slot, samt bestået den skriftlige eksamen i samme hos Soscon i Norge.

Psykotraumatologi RITS® er en metode til psykologisk stress- og krisebearbejdning. Metoden er udviklet af nordmanden Are Holen, der er psykolog og psykiater og gennem en stor del af sit liv har arbejdet med krise- og katastrofepsykologi og -psykiatri.

 

Ud over at tilrettelægge egne kurser underviser jeg også for det lokale beredskab, beredskabsforbundet samt ASF Dansk Folkehjælp.