Psykisk Førstehjælp PDF


”Sorg er en reaktion på tab eller trussel om tab, og en krise kan udløses når en pludselig og uventet begivenhed er så traumatisk at angsten standser livet.”  (Den nødvendige smerte 2001, 2. udgave, side 24)

Psykisk førstehjælpkurser eller foredrag:

Psykisk førstehjælp er med til at forstå psykiske påvirkninger og reaktioner hos mennesker, der rammes af voldsomme begivenheder på arbejde eller privat.
Hver  dag sker der begivenheder, der kan resultere i en personlig hændelse. Det er begivenheder, der kan ramme os alle. 
Et kursus i Psykisk førstehjælp er med til at skabe forståelse for en hændelses natur, så man bedre kan takle de forskellige reaktioner, en person i krise gennemløber.
En peson som har gennemgået et Psykisk førstehjælpskursus vil også bedre kunne takle egne hændelser.

Kurset vil indeholde de faser et ramt menneske typisk vil gennemgå.

Kurset vil tilrettes til jeres virksomhed eller behov, der vil også kunne gives råd om et evt. beredskab på arbejdspladsen.

Ved introduktionkurser til psysisk førstehjælp [2 timer] max 20 elever
Ved psysisk førstehjælps kurser på 6 - 8 el. 12 timer. max 12 elever

Kursuspris incl. kursusmaterialer aftales fra gang til gang.Psykotraumatologi RITS® er en metode til psykologisk stress- og krisebearbejdning. Metoden er udviklet af nordmanden Are Holen, der er psykolog og psykiater og gennem en stor del af sit liv har arbejdet med krise- og katastrofepsykologi og -psykiatri.

”når et menneske, der står en nær, dør, kan sorgen opleves som en fysisk smerte, som om noget af ens eget liv var skåret væk.”(Cullberg 1985, s. 128)

Kontaktoplysninger: Knud Bach  mobiltlf: 2539 7573 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.